Clicky

KFC Moen 1 - 3 KSV Rumbeke

Wedstrijd Akern op zondag 11 februari 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Zondag 11 februari 2024 stond de inhaalwedstrijd in en tegen KFC Moen op het programma. We wisten op voorhand dat we deze wedstrijd moesten winnen om terug mee te draaien in de subtop van het klassement. Het is geleden van 6 januari dat onze Bricx-mannen nog eens de volle 3 punten konden oprapen. Hoog tijd om nog eens de volle buit te pakken.

Wanneer het fluitsignaal weerklonk in Moen namen de Bricx-mannen een blitse start. Amper 2 minuten ver in de wedstrijd kon Vachtje een heerlijke assist bezorgen richting N. Vanfleteren, die op zijn beurt koelbloedig de 0-1 tegen de netten knalde. KSVR zat meteen op rozen en de kansen werden met een dienblad voorgeschoteld, maar de kansen werden net niet goed benut. Moen liet het hier niet bij en in minuut 18 kon Moen de gelijkmaker met een knal de 1-1 tegen de netten prikken. KSVR efkes van slag, maar de defensie en goalie waren nu wel telkens op de afspraak. Het duurde eventjes voordat we terug in onze elan kwamen. In minuut 38 kon V. Notebaert het leer afvuren richting doel, hij zag het leer afketsen op de paal, maar in de rebound was Vachtje bij de pinken en kon hij de 1-2 in het mandje schieten. KSVR kwam op dreef en kort voor de rust kon L. Bochet het leer diep steken en N. Vanfleteren werd moederziel in het laantje gestuurd. Helemaal alleen stoof N. Vanfleteren richting doel, met een rustige zondagnamiddag loopje met het leer aan de voet kon hij de 1-3 in het mandje droppen.

Tweede helft kwamen de doelkansen met de vloot voorbij gevlogen, maar helaas deze werden niet goed benut of werden de nek omgewrongen. In minuut 67 bracht de paal nog redding voor KSVR. Enkele minuten voor affluiten moest de thuisploeg met 10 man verder. KSVR kon de score niet meer verder uitdiepen.

Eindelijk nog eens een verdiende overwinning en eindelijk pakken onze Bricx-mannen nog eens de volle buit.

Aanstaande zaterdag 17 februari 2024 staat de Mandelderby tegen KSK Oostnieuwkerke op het programma. Om 20u wordt de Mandelderby tegen KSK Oostnieuwkerke opgang getrapt in de Rumbeekse Arena. Supporters allen op post.